با ۷ نشانه شایع ابتلا به کم‌کاری تیروئید آشنا شویم| ایجاد مشکلات در دوران بارداری در صورت عدم درمان درخشش دختران خراسان رضوی در لیگ کاراته وان مواد شگفت‌انگیز شیر مادر برای تکامل مغز کودک واگذاری بیش از ۴۰۰۰ کودک بی سرپرست به خانواده‌ها در دوران جنگ تحمیلی سوم درباره انواع سرفه‌ها در دوران بارداری| تغییرات هورمونی، عامل اصلی است آیا تعداد بانوان اهداکننده خون در کشور افزایش می‌یابد؟ سرمربی استقلال: لیگ فوتسال زنان ظرفیت برگزاری با ۱۶ تیم را ندارد نرخ مشارکت زنان در اشتغال کشور ۱۸ درصد است «زن و هویت مشهد» | بخش چهارم: فروغ آذرخشی؛ بانویی که چراغ اولین مدرسه دخترانه مشهد را روشن کرد رقابت ۲  بدمینتون باز  خراسان رضوی در مسابقات انتخابی تیم‌های ملی بدمینتون بانوان ایجاد بیش از ۱۱۸۰ فرصت شغلی برای زنان سرپرست خانوار در خراسان رضوی دوقلوزایی و تعیین جنسیت جنین؛ از تبلیغات تا واقعیت‌های علمی سرطان تخمدان، یک بیماری زنانه با کمترین میزان شیوع و بیشترین میزان مرگ و میر ! ناکامی تیم ملی هندبال زیر ۱۶ سال ایران برابر میزبان مسابقات آسیایی
سرخط خبرها
سن ازدواج یکی از متغیر‌های مسأله ازدواج و خانواده به شمار می‌آید| تأثیرات رسانه‌های غرب در افزایش سن ازدواج

سن ازدواج یکی از متغیر‌های مسأله ازدواج و خانواده به شمار می‌آید| تأثیرات رسانه‌های غرب در افزایش سن ازدواج

  • کد خبر: ۲۹۴۱۲۰
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۹
براساس اعلام پژوهشگر مطالعات زنان و استاد دانشگاه، سن ازدواج یکی از متغیر‌های مسأله ازدواج و خانواده به شمار می‌آید و به همین خاطر در چند دهه اخیر تحت تاثیر عوامل مختلف دستخوش تحولات بسیاری شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ راحله کاردوانی پژوهشگر مطالعات زنان و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار زنان و خانواده خبرگزاری برنا، درباره تأثیرات رسانه‌های غرب در افزایش سن ازدواج گفت: با توجه به این که سن ازدواج یکی از متغیر‌های مسأله ازدواج و خانواده به شمار می‌آید؛ در چند دهه اخیر تحت تاثیر عوامل مختلف دستخوش تحولات بسیاری شده است.

وی آزادی و انتخاب فردی را از جمله گزاره‌های رسانه دانست و ادامه داد: با توجه به این که رسانه‌های غربی به عنوان پیشتاز مسأله در رسانه شناخته می‌شوند؛ خالی کردن شانه از زیر بار مسئولیت از جمله تاثیرات این رسانه‌ها بود که با القای اهمیت انتخاب‌های شخصی به وجود آمد.

این پژوهشگر مطالعات زنان با اشاره به ایجاد ذهنیت جدید در ذهن افراد افزود: وقتی کسی ازدواج را به عنوان مسئولیت جدیدی در نظر می‌گیرد؛ علاوه بر این که به هرطریقی ازدواج را به تاخیر می‌اندازد؛ طبعاً میانبر به سمت مسیر‌هایی خواهد زد که اگرچه مسئولیت ازدواج را ندارند، اما به راحتی جایگزین ازدواج شده و به این ترتیب نیاز‌های فرد رفع می‌شود.

این استاد دانشگاه بیولوژی رسانه‌های غرب را برگرفته از مدرنیسم و مصرف گرایی دانست و یادآور شد: با توجه به این که در گذشته انسان‌ها در نقش تولیدگر بودند؛ انباشت و ذخیره نقش اصلی را ایفا می‌کرد. در حالی که در عصر حاضر و همزمان با مصرف گرا شدن انسان، جای خود را به تنوع، تغییر و جانشین شدن داده است.

کاردوانی با اشاره به مدرنیته در عصر جدید تشریح کرد: از سوی دیگر وقتی به تنوع طلبی در جامعه بها داده می‌شود؛ جوانان به منظور تجربه گزینه‌های متعدد از ازدواج سر باز می‌زنند تا خود را صرفا محدود به یک گزینه نکنند.

وی دومین عامل افزایش سن ازدواج را مدرنیسم در نظام سرمایه داری دانست و خاطرنشان کرد: امروزه جوانان وقتی به سمت ازدواج تمایل پیدا می‌کنند که راه دیگری پیش روی خود نداشته باشند؛ به طور مثال فرزندآوری از جمله موقعیت‌هایی است که فرد را وارد فرآیند رسمی کردن رابطه می‌کند، چون چاره‌ای جز رسمی کردن ندارد.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.